Wij beschikken over een speciaal kindergedeelte voor kleine kinderen. In een ontspannen huiskamersfeer kunnen de kinderen geknipt worden en zijn er genoeg mogelijkheden om hun aandacht te trekken en af te leiden. Een kasteelachtergrond met leuke spelmodules aan de muur zorgt ervoor dat de kinderen zich tijdens het wachten optimaal vermaken. Er wordt gelachen, gehuild en gebokt maar natuurlijk ook geknipt en gevlochten, er zijn bliksemflitsen geschoren en kuiven in model geboetseerd. 
 
Het resultaat kunnen de kinderen bewonderen in de lachspiegel en al gauw is het ijs dan helemaal gebroken. In de spiegel hebben we peuters kleuters zien worden, kleine kinderen tot grote kinderen zien uitgroeien en brugpiepers tot studenten. De één wiebelt en draait, een ander valt knikkebollend in slaap.
 
Allemaal vertellen ze hun eigen verhaal. En allemaal gaan ze geknipt de deur uit.Want aan het eind van de knipbeurt wacht natuurlijk het snoepje en kunnen ze een keer grabbelen. Kom binnen en kijk welke kleur er deze keer in jouw haar komt . Soms hebben we zelfs warme chocomelk en anders vast wel ranja.
 
Tot ziens in de kinderhoek van Lorist Haarmode, dé Kapsalon die pure vaktechniek vertaalt naar jouw wens.
 
Tarieven
Een overzicht van de huidige tarieven vind u op de pagina Tarieven.