Het bruidskapsel moet de hele dag perfect blijven zitten. Onze topstylisten werken uitsluitend met professionele hairstylingproducten en gereedschappen.
 
Proefkapsel
Aan de hand van een proefkapsel kunnen we inventariseren wat jouw wensen zijn en samen met jou bespreken hoe we jouw haar gaan doen op de grote dag. Tijdens het proefkapsel maak je samen met onze topstylisten een keuze uit de verschillende modellen van het trouwmodellenboek. Als je zelf al iets hebt gezien neem dat dan gerust mee. In alle rust kunnen we dan gaan zorgen dat jouw kapsel op de trouwdag. Aan de hand van een proefkapsel kunnen we inventariseren wat jouw wensen zijn en samen met jou bespreken hoe we jouw haar gaan doen op de grote dag. Tijdens het proefkapsel maak je samen met onze topstylisten een keuze uit de verschillende modellen van het trouwmodellenboek. Als je zelf al iets hebt gezien neem dat dan gerust mee. In alle rust kunnen we dan gaan zorgen dat jouw kapsel op de trouwdag perfect wordt net als op het plaatje. Neem je trouwidee mee naar Lorist Haarmode. Tijdens de afspraak voor het proefkapsel bespreekt de topstylist met jou welke stijlwensen je hebt. Aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren en de bruidskleding zal onze topstyliste je een passend advies geven over de stijl. Voor een proefkapsel kun je het beste eenafspraak maken. De prijs van een bruid aan huis is 40 euro per uur excl BTW (6%). 
 
Bruid aan huis
De mogelijkheid om thuis gekapt te worden, wordt daarbij uiteraard geboden. Samen bespreek je het tijdstip (vanaf 07:30 uur) en een Topstylist van Lorist Haarmode zorgt er voor dat jouw trouwkapsel op jouw trouwdag perfect gekapt er uit ziet.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!