Actueel


Haarmodelijn Voorjaar-Zomer 2022
Haarlijn najaar / winter 2021-2022
Actueel Haarmodelijn Voorjaar-Zomer 2022

Haarmodelijn Voorjaar-Zomer 2022: VIBES

 

Dit seizoen kan en mag er weer van alles. Dat maakt dit het perfecte moment voor een vrolijke en optimistische nieuw look! De trendkapsels uit VIBES vormen daarvoor de ideale inspiratiebron.

 

Alles gaat weer bewegen en dus ook het haar. Die vrije beweging ontstaat door het knippen en/of slicen van kortere lagen in het haar, waardoor het direct meer textuur krijgt.

 

Wat styling betreft kun je helemaal losgaan. Kies voor vernuftige technieken om je haar meer volume en ondersteuning te geven, bijvoorbeeld dooe zigzagwafeltjes in je onderste haarlagen aan te brengen met een speciale tang. Of laat je haar gewoon aan de lucht drogen en houd het lekker los, met alleen een goed stylingproduct om het lang in model te houden. Juist dan is het overigens belangrijk dat je haar vakkundig geknipt is en perfect valt.

 

De kleuringen van het komende seizoen zijn expressief. Dat vertaalt zich niet zozeer naar felle en opvallende tinten, maar juist in combinaties van technieken voor boeiende kleurschakeringen. Zo zijn in sommige kapsels extreme oplichtingen te zien, die op geraffineerde wijze zijn toegepast.

 

Daarnaast wordt er uitbundig gespeeld met donkere harmonieën. Toners zijn ook dit seizoen weer onmisbaar.